جمعیت هلال احمر استان کردستان

چهارشنبه 15 اردیبهشت 1400

✓ مرکز فیزیوتراپی سقز راه اندازی می شود

✓ مرکز فیزیوتراپی سقز راه اندازی می شود
 
رییس جمعیت هلال احمر شهرستان سقز از راه اندازی مرکز فیزیوتراپی در ساختمان مرکزی این جمعیت جهت توسعه و ارائه خدمات درمانی به هموطنان به ویژه محرومین و نیازمندان خبر داد.
 
به گزارش رابط خبری، دکتر محمد سرکوت غوثی رییس شعبه سقز با اشاره به راه اندازی این مرکز گفت: هدف از راه اندازی مرکز فیزیوتراپی در شهرستان، توسعه خدمات درمانی فیزیوتراپی و ارتوپد فنی در منطقه و همچنین ارائه خدمات به هموطنان به ویژه محرومین و نیازمندان است که با توجه به برنامه ریزی و اقدامات لازم می توان شهرستان های سقز، بانه، سردشت، دیواندره، تکاب، بوکان، شاهیندژ وسایر شهرستان ها را پوشش داد.
 
دکتر غوثی افزود: مرکز فیزیوتراپی سقز با مشارکت و همراهی خیرین راه اندازی می شود و تجهیزات مرکز توسط این بزرگواران خریداری شده، همچنین تاکنون قریب به 200 میلیون تومان کمکهای نقدی توسط خیرین جمع آوری شده است. 
 
وی بیان داشت: در این مرکز انواع دستگاه های تخصصی فیزیوتراپی و ارتوپدی فنی مستقر خواهد شد که در فاز اول می توان همزمان به 10 نفر ارائه ی خدمات نمود.
 
دکتر غوثی اشاره کرد: جمعیت هلال احمر سقز با در اختیار نهادن مکان و تعمیرات و آماده سازی مورد نیاز و تهیه تجهیزات و ملزومات در راه اندازی این مرکز اقداماتی انجام داده و در ادامه اظهار داشت: به حول و قوه الهی در صورت حمایت مالی خیرین گرانقدر و خرید فاز دوم تجهیزات طی یک یا دوماه آینده این مرکز افتتاح خواهد شد.
 
دکتر غوثی در پایان افزود: از زحمات جناب آقای دکتر جلالی مدیر عامل محترم جمعیت هلال احمر استان کردستان که تفکر اولیه توسعه خدمات درمانی و فیزیوتراپی در سطح استان را داشته و موجبات ایجاد مرکز صدر الاشاره را فراهم نمودند و همچنین همت والای خیرین داوطلب نهایت تقدیر وتشکر خود را اعلام می دارم، امید وارم مایه خیر و برکت برای مردم شریف منطقه و موجبات آرامش بیشتر نیازمندان و محرومین گردد.
 
✓ رابط خبری کیانوش فلاحی/ جمعیت هلال احمر شهرستان سقز
✓ روابط عمومی جمعیت هلال احمر کردستان
کلمات کلیدی
admin 0
تهیه کننده:

admin 0

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *