✓ مشارکت بیش از 2000 داوطلب هلال احمر کردستان در طرح پیشگیری از کرونا
✓ مشارکت بیش از 2000 داوطلب هلال احمر کردستان در طرح پیشگیری از کرونا
طی سال گذشته بیش از دو هزار نفر از داوطلبان جمعیت هلال احمر در اقدامات پیشگیرانه برای مواجهه با اپیدمی بیماری کرونا مشارکت داوطلبانه داشته اند.
دکتر پیام جلالی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان با ذکر این مطلب افزود: در طی این مدت داوطلبان، جوانان و امدادگران عزیر جمعیت هلال احمر بیش از 15 هزار نفرروز خدمات بشردوستانه پیشگیرانه در مقابل این بیماری داشته اند.
وی تصریح کرد: این اقدامات شامل ارائه آموزشهای ویژه ی کرونا به پرسنل، اعضا و داوطلبان، ضدعفونی و گندزدایی معابر و خیابان ها و وسایل اماکن نقلیه ی عمومی، تولید ماسک، دستکش و لباسهای سرهمی توسط داوطلبان بوده است.
وی با ذکر این مطلب که طی یکسال گذشته همکاری پزشکان داوطلب جمعیت هلال احمر بسیار چشم گیر بوده است، خاطرنشان ساخت: در این مدت 31 نفر از پزشکان و پیراپزشکان داوطلب در نقاهتگاه های بیماران کرونایی حضور به هم رسانده و به ارایه ی خدمت پرداختند.
وی اضافه کرد: در این راستا بر اساس فراخوانی به پزشکان داوطلب جمعیت در سراسر کشور، جمعی از این عزیزان جهت همکاری با کادر درمانی استان در بیمارستان های استان حضور یافته و به ارایه ی خدمت پرداختند.
وی افزود: طی یکسال گذشته 267 نفر از امدادگران و داوطلبان جمعیت به غربالگری و تب سنجی افراد در مبادی ورودی شهرها و اماکن عمومی پرداخته و ماسک و مایع ضدعفونی را در بین مردم توزیع نموده اند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان گفت: همچنین امدادگران جمعیت هلال احمر وظیفه ی خدمات رسانی به مناطق حاشیه نشین و کم برخوردار شهرهای استان کردستان را عهده دار بوده و در این مناطق به ارایه ی خدمات آموزشی، توزیع ماسک و مایع ضدعفونی پرداختند.
دکتر پیام جلالی تاکید کرد: همچنین طی سال گذشته بیش از 200 نفر از داوطلبان جمعیت هلال احمر در فعالیت خداپسندانه ی اهدا خون شرکت کردند.
✓ روابط عمومی جمعیت هلال احمر کردستان