✓ به مناسبت روز درختکاری و هفته منابع طبیعی به یاد شهدای امدادگر توسط جوانان امدادگر کردستان نهال کاشته شد
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر کردستان گفت: همزمان با آغاز هفته منابع طبیعی، مراسم کاشت نهال به یاد شهدای امدادگر با حضور جوانان امدادگر جمعیت هلال احمر در کردستان، همزمان با سراسر کشور برگزار شد.
به گزارش رابط خبری، مهندس بابک قنبری بیان داشت: این آئین که تجلی دیگری از پویش هر امدادگر، یک درخت بوده، با حضور مدیران استانی و شهرستانی، جوانان، ورزشکاران، اقشار مختلف مردم... و با هماهنگی شهرداری ها، منابع طبیعی و محیط زیست برگزار گردید.
قنبری افزود: توجه به محیط زیست از ضروریات مهمی است که باید نسبت به حفظ آن تلاش نمود و یک وظیفه فردی و اجتماعی است که نسبت به ترویج محیط زیست همه با هم تلاش نماییم و در این امر کوشا باشیم.
وی اظهار داشت: کاشت نهال و توجه به محیط زیست با هدف ترویج فرهنگ احترام به طبیعت و کاشت نهال و حفظ منابع طبیعی، هر ساله در سراسر کشور اجرا میشود که ضروری است در راستای حفاظت از منابع طبیعی و درختان به عنوان یک سرمایه ملی بهره ببریم و امیدواریم این حرکت ارزشمند مردمی موجب سرسبزی هر چه بیشتر استان شود.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر کردستان عنوان کرد: جوانان امدادگر هلال احمر کردستان، با این حرکت داوطلبانه به سایر اعضای جامعه اعلام می کنند که درخت نماد امید به زندگی نیز بوده و زندگی ما وقتی سالم خواهد بود که ما زمین و آسمان را حفظ کنیم و به آن ارزش دهیم.
شایان به ذکر است توسط جوانان و امدادگران جمعیت هلال شهرستان دیواندره، برای نهال های کاشته شده در این شهرستان، شناسنامه نهال صادر شد.