معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر کردستان با اعلام این خبر گفت: دهمین دوره طرح ملی دادرس (دانش آموز آماده در روزهای سخت) با مشارکت آموزش و پرورش تاکنون در 149 مدرسه استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، بابک قنبری افزود: طرح ملی دادرس از 20 دی ماه سال گذشته آغاز شده که در سطح استان 149 مدرسه تحت پوشش این طرح بوده و بیش از سه هزار و چهار صد دانش آموز دختر و پسر از آموزش های طرح دادرس بهره مند شدند.
قنبری اظهار داشت: هدف از برگزاری این طرح، بالا بردن سطح آمادگی دانش آموزان در برابر حوادث و ارتقا مهارتهای دگر امدادی، خود امدادی، ترویج فرهنگ نوع دوستی، کمک به دیگران و نهادینه کردن این فرهنگ در بین دانش آموزان بوده که طرح ملی دادرس در مدارس دخترانه و پسرانه استان کردستان در مقطع متوسطه اول (پایه هشتم) با حضور مربیان جمعیت هلال احمر و با توجه به شرایط کرونایی به دو شیوه در بستر فضای مجازی و حضوری برگزار گردید.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر کردستان، استفاده از ظرفیت بالای آموزش و پرورش برای ترویج و فرهنگ سازی خود امدادی و سازماندهی تیمهای بحران را لازم و ضروری دانست و تاکید کرد: همانطور که دانش آموزان در حال کسب آموزشهای امدادی هستند در کنار آنها مربیان، معلمان و مدیران مدارس نیز لازم است این آموزشها را طی کنند، چرا که آموزشهای امداد و نجات برای ما که در زمره کشورهای بلا خیز جهان هستیم مهم وضروری است.
بابک قنبری در ادامه خاطر نشان کرد: در این طرح مباحثی اعم ازپناهگیری، خروج اضطراری، حمل مصدوم، اسکان اضطراری، ارزیابی، آتل بندی و موارد مهم دیگر ارایه میشود که حاصل اجرای طرح دادرس، همدلی بیشتر تشکلهای دانشآموزی و افزایش دوستیها میان دانشآموزان خواهدبود.
وی در ادامه افزود: دادرس، از جمله طرح های ملی ارزشمند سازمان جوانان هلال احمر است که شروع آن قریب به ده سال پیش با وقوع حادثه آتش سوزی در مدرسه شین آباد بر میگردد و خوشبختانه تاکنون این طرح بازخوردهای بسیار خوبی داشته به نحوی که در پایان این طرح، دانش آموزان با خانوادههای خود برای گذراندن دورههای پیشرفتهتر امداد و نجات به جمعیت هلال احمر مراجعه میکنند.
✓ روابط عمومی جمعیت هلال احمر کردستان