کردستان
امروز چهارشنبه  ۱۵ بهمن ۱۴۰۴

⭕ مانور آمادگی تیم‌های عملیاتی سیلاب در کردستان برگزار شد

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کردستان، از برگزاری مانور آمادگی تیم‌های عملیاتی سیلاب در سراسر استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر استان کردستان، دکتر پیام جلالی مدیر عامل جمعیت گفت: مانور آمادگی تیم‌های عملیاتی سیلاب با حضور نیروهای امدادی در تمامی‌شهرستان‌های استان برگزار شد. این مانور با هدف افزایش سطح آمادگی و توان پاسخگویی سریع در شرایط بحرانی طراحی و اجرا گردید.

دکتر جلالی، اظهار داشت: با توجه به شرایط اقلیمی و احتمال وقوع سیلاب در استان، ضروری است که تیم‌های عملیاتی به صورت مستمر تمرین کرده و توانایی استفاده از تجهیزات امدادی و موتورهای آبی را به بالاترین سطح برسانند.

وی افزود: در این مانور، تیم‌های امدادی علاوه بر تمرین عملیاتی با نحوه استقرار تجهیزات، سازماندهی نیروها و هماهنگی میان واحدهای مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کردستان تأکید کرد: اجرای چنین مانورهایی نه تنها موجب افزایش آمادگی نیروها می‌شود، بلکه اعتماد عمومی را نسبت به توانایی هلال‌احمر در مدیریت بحران‌های طبیعی تقویت می‌کند.

این مانور با حضور گسترده نیروهای داوطلب و امدادگران برگزار شد و نتایج آن به عنوان بخشی از برنامه‌های آموزشی و عملیاتی جمعیت هلال‌احمر در استان کردستان مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

#امداد_و_نجات

✓ روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کردستان 

تصاویر

مشاهده ۸۳
/
۱۴۰۴/۰۹/۱۷- ۱۱:۱۵
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه