کردستان
امروز جمعه  ۶ تير ۱۴۰۴

⭕️ نشست هم‌اندیشی کانون‌های طلاب هلال احمر کردستان برگزار شد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان از برگزاری نشست هم‌اندیشی کانون‌های طلاب استان با حضور مدیران حوزه‌های علمیه برادران، خواهران و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کردستان، دکتر پیام جلالی اظهار داشت: این نشست با همکاری دفتر نمایندگی ولی فقیه، معاونت امور جوانان و معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر، و با هدف احیای کانون‌های طلاب و توسعه آموزش‌های امدادی برگزار شد.

وی افزود: کانون‌های طلاب هلال احمر نقش مهمی در ترویج فرهنگ امداد و نجات و خدمت به آسیب‌دیدگان ایفا می‌کنند. این کانون‌ها با هدف آموزش مهارت‌های امدادی، تقویت روحیه ایثار و همدلی در میان طلاب تشکیل شده و خدمات ارزنده‌ای در بحران‌ها و حوادث ارائه داده‌اند.

مدیرعامل هلال احمر کردستان تاکید کرد: این برنامه‌ها، علاوه بر تقویت روحیه همکاری و همدلی در جامعه، مشارکت عمومی را در فعالیت‌های امدادی افزایش می‌دهند. همچنین، جوانان و داوطلبان با شرکت در این دوره‌ها، نقش مؤثری در کاهش آسیب‌های اجتماعی و توانمندسازی افراد آسیب‌پذیر ایفا کرده‌اند.

شایان ذکر است که در ادامه نشست، مدیران حوزه علمیه برادران، خواهران و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان با اشاره به اهمیت فعالیت کانون‌های طلاب، پیشنهادات و نظرات خود را جهت همکاری مؤثرتر بیان کردند.

✓ روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کردستان 

مشاهده ۶
/
۱۴۰۴/۰۲/۰۲- ۲۱:۲۹
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه