کردستان
امروز جمعه  ۶ تير ۱۴۰۴

⭕ اقدام خیرخواهانه در هفته هلال احمر؛ اهدای ۷۰۰ میلیون ریال به جمعیت هلال احمر دیواندره

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کردستان گفت: در مراسم گرامیداشت هفته هلال احمر، خیرین نیک‌اندیش شهرستان دیواندره، با اقدامی خداپسندانه مبلغ ۷۰۰ میلیون ریال را به جمعیت هلال احمر این شهرستان اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر پیام جلالی مدیر عامل جمعیت هلال احمر کردستان گفت: این کمک ارزشمند که در راستای حمایت از برنامه‌های امدادی، داوطلبانه و بشردوستانه جمعیت هلال احمر صورت گرفت، مورد تحسین و تقدیر است.

دکتر جلالی ضمن قدردانی از این اقدام خیرخواهانه، افزود: بدون شک همراهی خیرین بزرگوار، سرمایه‌ای معنوی و پشتیبانی مؤثر برای تحقق اهداف بشردوستانه جمعیت هلال احمر است. این اقدام نیکوکارانه، نشانه‌ای از حس والای مسئولیت اجتماعی و روحیه انسان‌دوستی است که شایسته الگو‌برداری است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان ادامه داد: حضور خیرین در کنار جمعیت هلال احمر، نشان‌دهنده همبستگی اجتماعی و تعهد به ارزش‌های انسانی است. این کمک سخاوتمندانه، زمینه‌ساز توسعه فعالیت‌های امدادی و افزایش توان خدمت‌رسانی به نیازمندان خواهد بود.

وی بیان داشت: این حرکت ارزشمند، از سایر خیرین و نیک‌اندیشان دعوت می‌نماید تا در مسیر خدمت به همنوعان و تقویت سرمایه‌های اجتماعی، یاریگر این نهاد مردمی‌باشند.

✓ ارسال: مهران میرزایی

✓ روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کردستان 

مشاهده ۱۱
/
۱۴۰۴/۰۲/۲۱- ۰۰:۰۹
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه