کردستان
امروز يك شنبه  ۱ تير ۱۴۰۴

⭕ نشست بصیرتی به مناسبت ارتحال حضرت امام خمینی (ره) برگزار شد

رییس دفتر نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر کردستان از برگزاری نشست بصیرتی به مناسبت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) با حضور جمعی از کارکنان هلال احمر در شهر سنندج خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کردستان، حجت الاسلام والمسلمین جواد دهقانی رییس دفتر نمایندگی ولی فقیه گفت: این نشست با هدف بررسی اندیشه‌ها و آرمان‌های امام راحل و تأثیرات آن بر تحولات اجتماعی و سیاسی ایران با حضور استاد حجت الاسلام والمسلمین توکلی شکل گرفت.

دهقانی افزود: در این نشست، مدرس به ابعاد مختلف شخصیت امام خمینی (ره) پرداخته و نقش بی‌بدیل ایشان در احیای ارزش‌های اسلامی و هدایت انقلاب اسلامی را مورد بررسی قرار داد.

وی در ادامه به توصیه‌های ارزشمند پیامبر اکرم (ص) درباره اخلاق و بصیرت دینی اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: این توصیه‌ها، که در منابع اسلامی نقل شده‌اند راهنمایی‌های جامعی برای زندگی مؤمنانه محسوب می‌شوند همچنین عبادت خالصانه خداوند، شناخت عمیق از ذات الهی، محبت و پیروی از اهل بیت (ع) و بهره‌گیری هوشمندانه از فرصت‌های زندگی، از جمله ارکان اساسی این تعالیم هستند که این آموزه‌ها نه‌تنها مسیر معنوی فرد را روشن می‌کنند، بلکه راهگشای سعادت و کمال انسانی می‌باشند.

وی همچنین به ضرورت حفظ و تداوم راه امام راحل اشاره کرد و اظهار داشت: آگاهی و بصیرت نسل‌های جدید درباره اصول انقلاب اسلامی، رمز موفقیت کشور در برابر چالش‌های مختلف است.

در پایان این نشست، به مناسبت گرامیداشت عید قربان تا غدیر نیز به قید قرعه جوایزی از طرف دفتر نمایندگی ولی فقیه به برگزیدگان اهدا شد.

✓ روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کردستان 

مشاهده ۲
/
۱۴۰۴/۰۳/۱۱- ۲۳:۱۴
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه