باشگاه ورزشی جمعیت هلال احمراستان کردستان راه اندازی می شود
مدیرعامل جمعیت هلال احمراستان کردستان از راه اندازی باشگاه ورزشی جمعیت هلال احمراستان کردستان ویژه اعضاء جوانان ، امدادگران و داوطلبان جمعیت هلال احمر خبرداد .
به گزارش روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر ، دکترپیام جلالی از تاسیس باشگاه ورزشی در رشته های مختلف ورزشی بمنظور افزایش نشاط اجتماعی و ارتقاء روحیه سلامت و ورزشی عموم جامعه خبرداد .
دکترپیام جلالی درادامه گفت : با توجه به اینکه یکی از رسالتهای اصلی جمعیت هلال احمر ، تلاش در جهت تامین سلامت انسانها بوده ، در این راستا جمعیت هلال احمر بمنظور تحقق این اصل و رسالت ، در کنار سایر خدمات سلامت و پزشکی و اجتماعی به آحاد جامعه ، این بار در صدد تشکیل و راه اندازی یک باشگاه ورزشی متشکل از رشته های مختلف ورزشی است .
جلالی افزود : فراخوان تشکیل باشگاه ورزشی صادر گردیده و از کلیه اعضاء جوانان ، داوطلبان و امدادگرامن متقاضی در این زمینه دعوت بعمل آمده که نظرات و ایده های خود را به حوزه معاونت امور جوانان جمعیت هلال احمراستان ارائه نمایند .
دکتر پیام جلالی ابراز امیدواری کرد که با راه اندازی باشگاه ورزشی ، روحیه شور و نشاط به جوانان و داوطلبان تزریق گردیده تا بیش از پیش شاهد فعالیتهای پرشور انساندوستانه از سوی اعضاء جمعیت هلال احمراستان کردستان باشیم .